Klacht: Vlieg ticket gekocht turkisch airlens betaalt per ongeluk via Global Collect .

op 07 september 2018 over GlobalCollect in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Naam mevr Serap Isik
Geb. 07-06-1959

Mail.serapozerisik@gmail.com

Mijn ticket voor Amstrdam Istanbul 11-09-2018 terug 02-10-2018
Omschrijving. 678105817559 00200 02079420671
Kenmerk . 05-09-2018 17:49 0020002079420671

Ik heb konta t genomen met turkisch airlens Turkije zij kunnen mijn naam niet zin in het vluchten op deze datums

Op 06 -09-2018 contact genomen met Global Collect zij kunnen wel zien dat ik ticket inderdaad gekocht heeft en betaald.ik vertrouw Globaal Collect niet meer en wil mijn geld terug geboekt zin
Bedrag -203,23 cent

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag mijn geld terug zien .of een antwoord of alles ok is en dat ik kan vliegen op, 11-09-2018 En terug op 02-10-2018

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar GlobalCollect over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door GlobalCollect in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat GlobalCollect een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

GlobalCollect

Heeft op 12 september 2018 om 12:14 geantwoord

Geboden Oplossing:

12-Sep-2018 Mevrouw Isik per email geinformeerd. Email is verstuurd via cs@ingenico.com. Uitgelegd wie Ingenico ePayments is en wat onze bedrijfsactiviteit is. Mevrouw Isik heeft reeds contact met ons opgenemen via telefoon en haar vraag is beantwoord. Mocht dit niet zo zijn, kan zij natuurlijk ons benaderen. Met vriendelijke groet, Customer Service Ingenico ePayments

Alle klachten die gemeld zijn door Mevr Isik