Klacht: Vlekken op kleding

op 07 juni 2016 over Nivea in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Echt slecht dat ze dit zelfs weten bij Nivea en ze dit zelfs op het product beschrijven. Het is met kleine kinderen onmogelijk om niet in contact te komen met kleding. Meestal blijft het rompertje aan en draagt het een zonne hoedje. Ik had net nieuwe rompers gekocht en die kan ik wel weggooien. Zo vies alle randen zijn geel geworden.

Gewenste Oplossing:

De kleurstof uit het product halen die voor het verkleuren zorgt. Vergoeding van 3 rompertjes.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nivea

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nivea nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Claudiastadt