Klacht: Vleeswaren verpakking Bedrijf Slipens opmeer

op 03 mei 2017 over Dekamarkt in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik hoorde van een jongeman die bij Slippens in Opmeer werkzaam is als vakantiehulp, dat daar de vleeswaren verpakt worden voor de Dekamarkt, er staan jonge mensen te hoesten en proesten boven de vleeswaren zonder dat ze een mond kapje dragen, wilt u hier alstublieft iets aan doen, aangezien ik altijd mijn boodschappen bij een van uw winkels haal!!!!
Als dit niet veranderd binnen een week zal ik aan de bel trekken!!!
Mvg
H de Groot

Gewenste Oplossing:

Als ik hoor van de mensen die daar werken mondkapjes dragen !!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Dekamarkt in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Dekamarkt een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Dekamarkt

Heeft op 12 mei 2017 om 15:55 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Harry de Groot