Klacht: vlaamse hachee

op 02 oktober 2017 over Unox in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hallo. gisteren 2 blikken vlaamse hachee warm gemaakt tot mijn schrik zaten er stukken papier of plastic of schillen van uiien in dus onze honger was snel over wij waren al blij dat we hachee konden eten samen met frietjes bij ons in limburg is deze nergens verkrijgbaar ik heb ze van mijn kleindochter die in zeeland woont en die heeft gekocht bij jumbo in terneuzen dus erg teleurgesteld hopelijk komem jullie met een oplossing het waren 2 blikken kosten 2.25 per stuk is toch wel veel geld voor weg te gooien .

Gewenste Oplossing:

hopelijk ons geld terug of 2 nieuwe blikken bijv dank

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Unox

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Unox nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door TINTO