Klachten over vitaminestore online b.v

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over vitaminestore online b.v in de categorie Internetshops - Voeding en dranken. Bovenaan... Lees meer >

Statistieken van vitaminestore online b.v in de categorie Internetshops - Voeding en dranken

1 klachten gemeld
9.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

Bij een recente bestelling met ordernummer 3151013 zijn kortingen niet doorgevoerd. Het betreft een lopende actie stapelkorting en mijn kortingscode welke ik heb ontvangen bij mijn vorige bestelling, code geldig tot 31 augustus. Doordat kortingen niet zijn doorgegoerd, is er... Lees meer

Het lijkt er sterk op dat Wippy zich met een domme enquete plaatst vóórdat je kunt bestellen; nog geen 6 vragen!! Ze beloven een kado ter waarde van 50 euro. Je kan dan wat kiezen. Alles staat in het nederlands,... Lees meer

ik had een bestelling gedaan bij vitaminestore online b.v en die iets later betaald omdat ik op mijn geld moest wachten nu heb ik de 11e het openstaande bedrag netjes overgemaakt en heb daar ook bewijs van 51,80 is toen... Lees meer