Klacht: Vis van fer kroone niet meer leverbaar

op 04 mei 2017 over Vomar in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Alle vomars hadden vis van fer kroone, tot aan januaria 17 toen waren er een heleboel vomars die geen vis meer van fer verkochten. De andere vis is niet lekker, dus heb ik de bedrijfsleider in hoorn kersenboogerd aangesproken. Hij zegt er niet meer aan te kunnen komen. Ik doe eigenlijk alleen boodschappen bij de vomar voor de vis. Dus nu ga ik weer naar de deen om de hoek. Anders reed ik nog weleens om speciaal voor de beste vis van fer kroone. Echt heel jsmmer.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de vis van fer kroone weer in de schappen van de vomar ligt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vomar

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vomar nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Helen2