Klacht: Vieze substantie in ragout

op 15 januari 2014 over Unox in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag een blikje ragout gekocht. Er stond op 25 procent meer vlees. Ik trof 4 dikke stukken van een substantie aan wat ik niet kon plaatsen. Het lijkt op vet wat aan vlees heeft gezeten. Als dit die 25 procent extra is, koop ik dit in ieder geval nooit weer. Mijn eetlust is voor nu wel over, bah!

Gewenste Oplossing:

Dat mag unox zelf bedenken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Unox

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Unox nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door takman