Klacht: Vierde rij gratis boodschap

op 13 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben vandaag naar jumbo geweest om boodschap te doen en was alle kassa vol met mensen en ik was vierde rij , dus ik dacht dat ik gratis boodschap zou krijgen , maar heelaas is er niet gebeurt en toen vroeg ik naar meerder werk dat ik de vierde was en ze heeft me gezien en toen zei ze nee dat kan niet omdat te druk was in de supermarkt . Ik vind het heel vervelend dat ze dat zei, want 2 weken gelden waren ook mensen die op de vierde rijd en die krijg wel gratis boodschap en dat vind ik wel vreemd waarom ze wel mogen en ik niet voor zoveelste keer. Ik vind dat jumbo hun beloften aan houden . Gr . Mvr: Naji

Gewenste Oplossing:

Ik ben niet tevreden als jumbo niet hun afspraak na komen .

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ibtisaam