Klacht: Vierde in de rij en geen gratis boodschappen

op 11 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer / mevrouw,

Het is nu al meerdere keren voor gekomen dat ik de vierde klant in de rij was en hier het personeel op moest attenderen. Ook toen ik het personeel aan de regel van de jumbo herrinnerde, kreeg ik mijn boodschappen niet gratis en werd mijn vraag afgewimpeld. Ook heb ik dit al vaker bij andere klanten gezien en gaven andere klanten aan dat de jumbo in Geleen, Lindenheuvel zich nooit aan de afspraken houdt.

Met vriendelijke groet,

Bekka Kanters

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de jumbo in Lindenheuvel (Limburg) zich aan de (algemene) afspraken houdt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bekkakanters