Klacht: Vierde in de rij

op 21 augustus 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nu was ik van de week bij jumbo er warren twee kassa open en bin Elke kassa Dikke rijen Maar boven de kassa hangt een bord vierde in rij gratis boodschappen dus Haal het bord Maar weg want je boodschapppen krijgen je Niet gratis dus jumbo dit is geen winked voor mij

Gewenste Oplossing:

Dat Julie voldoende mensen Aan neemt die wel Allemaal Aan kan en dat vakken op tijd gevuld zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Truida65