Klacht: Afwijzing woning

op 21 juli 2018 over Vesteda in de categorie Vastgoed

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hilarisch om alle klachten te lezen van andere mensen want ik heb namelijk precies hetzelfde meegemaakt. Afgewezen doordat de stukken er onprofessioneel uitzien.. nou om te gierennnn! Ze vertrouwen onze papier niet dan neem je op zijn minst contact op met de werkgever. We leven in een tijdperk dat leugenaars worden vertrouwen en de eerlijk mensen worden uitgemaakt voor leugenaars. Nu ben ik eigenlijk erg blij dat de woning niet is doorgegegaan want je wilt niet in handen vallen van zo corporatie. Bedankt Vesteda! Op naar de volgorde.

Gewenste Oplossing:

Ik ben eigenlijk erg te vreden dat ik niet huur bij Vesteda. Als ik deze klachten eerder had gelezen wou ik niet eens voorgedragen worden. Ik vind het hilarisch dat wij niet de enige zijn. Ze hebben hele andere plannen met de woning en moeten met smoesjes komen om de woning af te wijzen. Ik wens zo een bedrijf alleen maar heel erg veel succes.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vesteda

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vesteda nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pasopmetditbedrijf