Klacht: Verzoek beëeindiging contract

op 26 mei 2016 over KPN Mobiel in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedendag,

Betreft: mobiel nummer 0610455824.

Heb 18 mei 2016 telefonisch contact gehad met een medewerker clientendienst KPN met verzoek beëindiging contract. Deze persoon heeft een klachtenformulier opgemaakt en zou deze voorleggen aan zijn chef. Binnen enkele dagen zou ik antwoord krijgen. Echter tot op dit moment nog niets vernomen. Wil contract zo snel mogelijk beëindigen aangezien ik vrijwel geen gebruik maak van bellen en sms’n.
Gaarne een reactie op mijn vraag.
Met vr. groet,

Dik de Jong

Gewenste Oplossing:

Gaarne contract zo snel mogelijk beëindigen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN Mobiel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN Mobiel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dik de Jong