Klacht: Verzendkosten maar niks om te verzenden

op 14 april 2020 over Vakantieveilingen.nl in de categorie Vakantie Veilingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een cadeaubon besteld op vakantieveilingen, maar er wordt zonder van tevoren duidelijk aan te geven 4,95 afgeschreven bij de transactie voor verzendkosten. De voucher heb ik gewoon op de website gekregen en er is dus niks verzonden. Ik betaal dus eigenlijk 4,95 voor wat lucht. Ik snap het wel helemaal als er 5,50 administratie bij zit. Dat was wél duidelijk.

Gewenste Oplossing:

De verzendkosten teruggestort

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Vakantieveilingen.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Vakantieveilingen.nl in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Klaaskaas