Klacht: Verwijderen van Sint

op 04 oktober 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als trouwe Jumbo klant van af het eerste uur ,ben ik nu wel geschrokken dat Jumbo toe geeft aan een paar mensen die ons eeuwenoude kinderfeest willen verzieken .Ik zal dan ook met pijn in het hart de maanden November en December mijn boodschappen niet meer in Jumbo doen.Het is een feest om met de kleine kinderen in de Sinterklaas tijd te winkelen als de kinderliedjes klinken en de Sint en Piet afbeeldingen in de winkels en winkel centrums staan afgebeeld..ZO jammer dat zelfs nu op face book een oproep de ronde doet om Jumbo te boycotten

Gewenste Oplossing:

Als de Sinterklaas met Zwarte Piet afbeeldingen in de winkels staat of hangt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door krup