Klacht: Vervuiling van de buurt mede door mensen die niet weten hoe het allemaal werkt

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik mag niks zeggen maar se laatste 2 Jr worden veel mensen van buitenlandse afkomst en asielzoekers in de buurt geplaatst ik betaal veel geld om er te mogen wonen, kanmn hondje niet meer door de achterpoort laten lopen van wegen kapotteflessen wijn honderden blikken bier peuken door de poort zakken vuil die gewoon blijven liggen enz.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag en fatsoenlijke buurt en geen acherstandsbuurt die kleurrijk wonen gekreeerd heeft

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Kleurrijkwonen Geldermalsen over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Matthewsunkar@outlook.com