Klacht: Vervelende reactie van mijn huid na gebruik van foundation Beyond Perfecting

op 24 juli 2017 over Clinique in de categorie Internetshops - Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer, mevrouw,

Twee weken terug heb ik het volgende product gekocht bij ICI Paris in Hengelo: Beyond Perfecting. Ik heb bij de verkoopsters aangegeven dat ik absoluut een foundation wilde voor de gevoelige huid. Uw producten werden aanbevolen en dan met name de genoemde foundation. Na het product drie dagen gebruikt te hebben, moest ik helaas concluderen dat ik niet tegen het product kan. Mijn huid werd rood, warm trekkerig en liet rode bultjes zien. Ik heb verder geen andere make up gebruikt en / of reinigingsmiddelen. Ook heb ik het reinigingsritueel niet gewijzigd.
Ik vind het heel belangrijk u hier over te informeren want ik kan me niet veroorloven om een dag niet naar mijn werk te kunnen bijvoorbeeld. Ik heb onnodige last gehad en vind dat zeer vervelend. Uw passende reactie hierop zie ik graag tegemoet.

Ik vind het jammer dat ik geen foto’s toe kan voegen aan deze mail. Anders had ik er nog even wat bijgevoegd.

Met vriendelijke groet
Monique Broer

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik een serieuze en gedegen reactie krijgt en schadeloosstelling

Alle klachten die gemeld zijn door MoniqueBroer