Klacht: Verstappen auto actie na enkele weekjes al klaar

op 05 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was sparende voor de verstappenauto echter na een kleine drie vier weken blijken de auto s uitverkocht ten zij je al een volle kaart heb kun je een gesigneerde cap krijgen.
wat een miskleun van de jumbo denken ze nu werkelijk dat mensen binnen zulke korte tijde de twintig zegels bij elkaar hebben , ze moeten zich schamen zelf kom ik bij filiaal hilkens in Limbrichterveld

Gewenste Oplossing:

Dat de actie wordt voortgezet minimaal tot kerstmis zo niet zal ik nooit meer een stap binnen zetten in de jumbo zeker ook niet gezien de recente opmerkingen over een jumbiofiliaal in Stein van een Facebook kennis van mij , want daaruit blijkt dat de mensen ook nog eens besodemietert worden als ze niet opletten .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door versl166