Klacht: Verschrikkelijk slechte service

op 05 mei 2017 over Breman Installatiegroep in de categorie Installatiebedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 19 januari j.l. is mijn nieuwbouwwoning opgeleverd, maar helaas was de door Breman geleverde radiator niet aangesloten omdat er niet passende beugels bij zaten. Een week later kwam er een monteur met nieuwe beugels, maar die pasten ook niet. Tevens maakte de monteur de opmerking dat hij de radiator evengoed niet kon installeren omdat hij ontdekte dat er een grote deuk in zat. Nadat hij foto’s van het probleem had gemaakt en deze aan hun kantoor had doorgegeven hoorde ik een aantal weken niets. Uiteindelijk zelf maar gebeld en daar hoorde ik dat ze van niks wisten en foto’s moest opsturen. Vervolgens hoorde ik weer een tijdje niks. Weer gebeld en toen ik hoorde ik dat ze er mee bezig waren en dat er een nieuwe radiator in bestelling was en dat ie volgende week geleverd zou worden. Zo’n beetje elke week hetzelfde verhaal en nooit nam Breman de moeite om me op de hoogte te houden. Ik moest er zelf steeds achteraan en telkens opnieuw aan weer iemand anders het probleem uitleggen. Afgelopen dinsdag (2 mei inmiddels) zelf maar weer gebeld en ja ze hadden goed nieuws want de radiator zou de dag erop eindelijk door de leverancier binnenkomen. Vandaag vrijdag 5 mei zou hij dan eindelijk geinstalleerd worden. Dus niet want nu bleek er een of andere koppeling te ontbreken. Deze onkunde heb Ik nog nooit meegemaakt. Vanmiddag maar weer gebeld om tekst en uitleg te vragen en een nieuwe afspraak te maken. Dat kon niet want iedereen van de afdeling nazorg was in gesprek en dus zou ik terug gebeld worden. Daarbij heb ik de opmerking gemaakt dat ze mij vandaag nog terug moesten bellen. Om 16:45 was ik nog niet gebeld en dus wederom zelf gebeld. Toen kreeg ik een bandje dat ze al gesloten waren terwijl op hun website staat dat ze om 17:00 sluiten. Echt een waardeloze service.

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn radiator hangt en zonder problemen aangesloten is en de directie excuses maakt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Breman Installatiegroep

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Breman Installatiegroep nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Breman Installatiegroep in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Breman Installatiegroep een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Breman Installatiegroep

Heeft op 24 januari 2018 om 14:59 geantwoord

Geboden Oplossing:

Dag Patrick, je hebt in mei op deze plek een klacht ingediend. Destijds heb ik de melding direct door gezet naar de juiste vestiging. Als het goed is, is er reeds contact met u geweest. Omdat de melding van de klacht nog open staat, ben ik benieuwd of alles naar tevredenheid is opgelost. Met vriendelijke groet, Stefan, Breman.

Alle klachten die gemeld zijn door heymansp