Klacht: Vers op vers

op 19 december 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was vandaag bij de jumbo in Groningen de beren daar vond ik en karbonade met de datum van vandaag maar kreeg het niet mee want volgen de mederwerker was ik op zoek en kreeg het ook niet mee en dit is tegen de regels en daar komt bij dat ik asosjaal behandelt ben in bij zijn van ander klanten met mvr guikema

Gewenste Oplossing:

Dat ik en excuus krijgen en als nog het product

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Reactie van de melder van de klacht Pamela Guikema

10 maanden geleden - Niet netjes krijg niet eens antwoord

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pamela Guikema