Klacht: Verpakking Therme defect en ik krijg geen reactie van Therme

op 09 juni 2017 over Therme in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

3weken terug heb ik Therme 24h anti transpirant spray gekocht maar de verpakking is defect dus ik heb niks aan het product. Ik heb inmiddels al 3x contact op proberen te nemen net Therme, 2x via eeb klachtformulier en 1x via hun Facebook pagina maar ik krijg geen reactie.

Gewenste Oplossing:

Als ik een goed werkend product ontvang of geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Therme

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Therme nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Therme in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Therme een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Therme

Heeft op 20 juni 2017 om 16:24 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Arianne,

Het probleem hebben wij met jou besproken via de E-mail / Facebook! Jij ontvangt een nieuwe anti-transpirant 24h! Nogmaals onze oprechte excuses en vervelend om te horen dat dit probleem is voorgevallen. Daarnaast tevens onze excuses voor de late reactie. Mocht je nog vragen hebben, dan weet je ons te vinden.

Hartelijke groet,
Therme

Alle klachten die gemeld zijn door ArianneKleinloog