Klacht: Vernieling envelop Rabo

op 25 augustus 2016 over Sandd in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Woensdagavond vond ik de aan mij gezonden Rabobank-bescheiden in een totaal vernietigde envelop. Omdat ik dacht dat Post.Nl de dader was heb ik het net gemeld bij Post.Nl. Zij veronderstelden dat een hond de envelop verscheurd heeft of een kat en die kat heb ik. Het lijkt mij vreemd dat mijn kat het gedaan heeft, want de brief lag keurig bezorgd in de daarvoor bestemde brievenbak achter de voordeur. Mijn kat is een kleine Indische kat en de scheurranden zijn hevig. Post.Nl had ook de suggestie dat de brief vastgehecht heeft gezeten aan een andere brief en losgescheurd is. De vernielingen aan de enveloppe zijn wel hevig.

Gewenste Oplossing:

Aangezien de inhoud vertrouwelijk en persoonlijk is heb ik het ook bij Rabo gemeld en ik wil dat Sandd in elk geval het bekijkt en er verantwoordelijkheid voor neemt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Sandd over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Sandd in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Sandd een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Sandd

Heeft op 25 augustus 2016 om 10:18 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door akluinhaar