Klacht: verlopen diner-cadeau kaart

op 07 februari 2018 over Diner Jaarkaart in de categorie Horeca

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

wat leuk een cadeau kaart gekregen, die gaan we gebruiken als de omstandigheden er zijn, dat we wel weer naar een restaurant kunnen.
dit weekend was het dan zover we konden van wegen gezondheid problemen niet eerder!!!! in het restaurant vertelden ze ons, jammer maar de kaart is verlopen u had eerst moeten kijken naar de duur van de kaart, MENSEN IK VIND EEN JAAR TE KORT EN IK VIND HET GEWOON EEN VORM VAN DIEFSTAL!!! ik gebeld we hebben een coulance regeling daar wordt veel gebruik van gemaakt JA DAT GELOOF IK DIT VIND IK ECHT NIET KUNNEN .

Gewenste Oplossing:

een kaart moet gewoon geldig blijven er is voor betaald!

Alle klachten die gemeld zijn door kaart nr 6064363090391473909