Klacht: Verlopen actie

op 02 augustus 2016 over Gsmeasy.nl in de categorie Internetshops - Mobiele telefoons

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben een tijd terug benaderd voor een mooie actie. Maar helaas hebben zij mijn geboortedatum verkeerd opgeschreven. Door omstandigheden kon ik hier niet meteen achteraan gaan. Nu bel ik op en kan ik de niet meer gebruik maken van die actie want hij bestaat niet meer. Voor hetzelfde abonnement zou ik nu anders bijna 10 euro meer per maand betalen.. Erg jammer dat zij hun eigen fout niet goed oplossen.

Gewenste Oplossing:

Ik zou erg tevreden zijn als ik alsnog gebruik kan maken van de actie waarvoor ik destijds een abonnement op heb afgesloten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gsmeasy.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gsmeasy.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door LisaHendriks