Klacht: verlenging van mijn inschrijving

op 06 juni 2016 over Woonnet rijnmond in de categorie Woningcorporaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn verlenging van de inschrijving op Woonnet Rijnmond is Foutief verlengt. 3 januarie 2016 hebben ze mij opnieuw ingeschreven terwijl ik al ingeschreven stond. Dus ik heb 3 januarie betaalt en ze hebben de vorige jaren er niet bij geteteld. En dat is voor mij op een woning reageren een achterstand van inschrijf dur. ik hoop dat het in orde gemaakt word dat het erbij word geteld. vriendelijke groet L.v.d.Ende

Gewenste Oplossing:

Als het in orde word gemaakt mijn langere inschrijfduur.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Woonnet rijnmond

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Woonnet rijnmond nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door monielief