Klacht: verkeerde zending van schoenen

op 01 juli 2019 over Wish in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 26-06-2019 heb ik verkeerd model en kleur schoenen ontvangen die ik niet heb besteld. Graag ontvang ik de juiste schoenen 2018 New Men’s Casual Shoes Sport Kleur blauw. Zie ook het bestelde model bij Klarna betalingen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik de juiste kleur blauw en model van u heb ontvangen zonder dat hiervoor enige kosten worden berekend. Dan pas kan ik overgaan tot betaling van het openstaande bedrag bij Klarna.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wish

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wish nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Thanyarat70