Klacht: Verkeerde uitbetaling TOTO

op 18 juni 2021 over Nederlandse Loterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren een weddenschap aangegaan op TOTO. 10 euro ingezet met een quotering van 9. Nu heb ik hem gewonnen en krijg alsnog maar 10 euro uit betaald, mijn inzet terug dus. Dit is natuurlijk niet kloppend. 10 x 9 is bij mijn weten 90. Oke, foutje kan gebeuren natuurlijk: alsnog even de klantenservice bellen uiteraard want ja je hebt recht op je geld. Nu blijken er 129 wachtende voor mij te zijn bij de klantenservice…. Ook niet fijn.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag alsnog het geld (wat ik gewonnen heb) in mijn ‘Wallet’ willen zien. Ook graag snellere hulp bij de klantenservice zou niet misstaan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nederlandse Loterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nederlandse Loterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wjkocken