Klacht: Verkeerde product en doodse stilte

op 18 december 2017 over Telefoon-batterij.nl in de categorie Telecomwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had ee batterij besteld voor mij Samsung s3 en kreeg een batgerij voor een Note 4. Deze past echt niet. Op de website was het mogelijk om te retourneren. Dan moet ik een formulier invullen en de door de helpdesk aangeleverde retournummer opschrijven. Na twee weken vragen om een retournummer heb ik nog steeds niers kunnen retourneren. Ik kan niet bellen, alleen mailen. En ik krijg geen enkele reactie. Dus kansloze winkel diw blijkbaar willekeurige producten stuurt en verder niet thuis geeft.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn geld terug heb en nu wil ik zelfs geen retourzending kosten betalen.

Alle klachten die gemeld zijn door Saruhen