Klacht: Verkeerde onderdelen

op 01 oktober 2017 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een tv kastje gehaald bij de Ikea. Na het in elkaar zetten kom ik erachter dat de gaatjes verkeerd gedrukt zijn waardoor de lade niet past. Uiteindelijk weer terug rijden naar Ikea in Eindhoven. Na 45 minuten te hebben gewacht bij de klantenservice, werd ik eindelijk geholpen. Een goede oplossing werd gegeven door nieuwe onderdelen mee te geven. Uiteindelijk thuis gekomen kloppen de gaatjes wel, maar heb ik 2 linker planken meegekregen.

Gewenste Oplossing:

Als er meer personeel helpt bij de klantenservice zodat de wachttijd minder lang is en als ik goede onderdelen meekrijg. Zo blijf ik aan de gang...

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lisavdp1009