Klacht: Verkeerde naam afschrift

op 03 augustus 2017 over JDsports in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb air max gekocht in december 2016 bij JD sports in Arnhem. Toen ik ze terug wilde brengen omdat de naden los hadden gelaten zag ik oo de afschrift de naam Guess staan in plaats van JD.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik een reactie krijg op zijn minst dat mij meer duidelijkheid kan geven over het feit dat er een verkeerde naam op mijn afschrift staat.

Reactie van de melder van de klacht Y93

11 maanden geleden - Ik heb een reactie gekregen van JD klantenservice wat ik wel waardeer maar ze willen het weer afschuiven op de bank terwijl ik heb aangegeven met de bank al contact te hebben gezocht. Ik zal hierdoor niet meer winkelen bij de JD omdat ik het gevoel heb dat ze niet geven om hun klanten.

Alle klachten die gemeld zijn door Y93