Klacht: Verkeerde M&M’s in zak

op 20 september 2016 over Mars in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een bruine zak M&M’s gekocht speciaal voor de chocolade. Maar ontdekte alsnog drie M&M’s met pinda’s erin. Ik ben erg teleurgesteld aangezien ik een trouwe eter ben van chocolade M&M’s, en deze altijd speciaal koop. Maar na dit voorval twijfel ik of ik nog steeds M&M’s ga kopen aangezien je dus niet er 100% vanuit kan gaan dat er 1 soort smaak in zit.

Gewenste Oplossing:

Graag zou ik willen weten hoe dit kan gebeuren en misschien een kleine tegemoedkoming aangezien ik een trouwe klant ben van M&Ms..

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Mars

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Mars over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door Mars in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Lfranke