Klacht: Verkeerde inlichtingen

op 18 juli 2012 over Blokker in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op de website van blokker zag ik dat de ereader van xiron in de aanbieding was. Ik wilde deze graag kopen met vvv bonnen. De e reader was alleen via de webshop te koop. Ik ben in een van de winkels gaan vragen hoe ik dat kon regelen. Geen probleem zeiden ze bij de blokker. Je koopt hem via de webshop. En betaald hem via ideal. Dan laat je hem op een filiaal bezorgen. Dan kom je de ereader daar halen. Wij nemen hem terug en je betaald hem met de vvv bonnen. Zo gezegd zo gedaan. Maar toen ik in de winkel kwam om hem te halen namen ze hem niet terug om vervolgens met vvv bonnen te betalen.

Gewenste Oplossing:

Dat wat mij beloofd is na te komen. E reader terug nemen om met vvv te betalen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cmf