Klacht: Verkeerde informatie over medicijn

op 17 augustus 2017 over Etos in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb etos huidschimmelcreme terbinafine HCI 10 mg gekocht bij de etos in son. Met de vraag aan de verkoopster of dit ook voor pasgeboren baby’s gebruikt mag worden. Ja zeker was haar antwoord! Bij thuiskomst meteen de ernstigma uitziende billen van mijn baby in gesmeerd. Daarna toch voor de zekerheid de bij sluiter gelezen. Staat er in dat het niet voor kinderen onder de 12 jaar gebruikt mag worden!!!!! Ik weet dat ik eerst had moeten lezen maar ik vind het zeer kwalijk dat personeel klakkeloos zegt dat het bij baby’s gebruikt mag worden!!

Gewenste Oplossing:

Als het personeel de juiste informatie afgeeft! Ik zou graag de juiste crème krijgen I. P.v crème voor 12 jaar en ouder.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Etos

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Etos nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bianca1989