Klacht: Verkeerde controller terug gehad van reparatie

op 17 mei 2016 over Microsoft in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een Xbox one Elite controller opgestuurd voor reparatie.Dit heb ik ingediend en opgestuurd.Enige weken later kreeg ik een normale controller opgestuurd van hun. Ik heb DIRECT weer contact met hun opgenomen en er is een prodedure gestart. Ik heb aan alles voldaan.Zelfs me aankoopbon van de controller doorgestuurd om aan te tonen dat ik er echt een had.
Na weken niks te hebben gehoord kreeg ik te horen dat ik het moet doen met een originele controller. Hiermee ga ik absoluut niet akkoord

Gewenste Oplossing:

Ik wil me controller met toebehoren terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Microsoft

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Microsoft nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door peter Pieters