Klacht: verkeerde bestelling

op 10 september 2018 over KFC in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb bestelling geplaatst van Variaty bukket met inhoud van 14 stuken kip , ik krijg een van andere box met 5 stukken kip . prijs 13.80 . ik heb gebeld moest ik vervolgens nog op een neer gaan rijden de kip verkeerde bestelling natuurlijk mee nemen,wordt mij benadrukt , ik vraag me af gaan jullie de kip nog verkopen aan een andere klant ? wie betaald het benzine ? waar blijft de service wat ik gewend ben van KFC ? ik ging regelmatig naar KFC met mijn familie en teamgenoten .

Gewenste Oplossing:

tenminste gratis bestelling ...maar dat ;laat ik aam jullie over.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KFC

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KFC nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kasia lach