Klacht: Verkeerde bestelling

op 30 april 2017 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo dit is de 2de keer dat ik een verkeerde bestelling heb gehad.. ik had een mc kroket besteld en ik heb in het bakje een big Mac zitten wat ik niet lust.. nu weg kunnen gooien en niet alleen dat maar ook nog eens weg gegooit geld. De eerste keer dat het fout ging had ik der ook iets tussen wat ik niet luste.. hoe dit nu op te Lossen?

Gewenste Oplossing:

Als ik een compensatie krijg van de fout die gemaakt is niet 1x nee 2x..

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anneliesdevries8