Klacht: Verkeerd voorgelicht over abonnement

op 05 juni 2016 over BankGiro Loterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 31-3-2016 kwam een medewerkster van de bankgiroloterij aan de deur met een speciale actie. Je kon éénmaal mee doen en ontving gegarandeerd 15,-. De actie zou na éénmaal automatisch stoppen, wel zou ik een telefoontje krijgen of ik het abonnement na één keer wilde verlengen. Het emailtje kwam echter niet en vandaag kwam ik er achter dat er inmiddels drie keer is afgeschreven.
Dus of de medewerkster die aan de deur kwam is een leugenaar of de bankgiroloterij liegt tegen zijn eigen medewerkers.

Gewenste Oplossing:

Als de twee keer die ik te veel heb meegedaan terug wordt gestort én als ik antwoord heb op de vraag wie liegt, de medewerkster of de bankgiroloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BankGiro Loterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BankGiro Loterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sandra_Gelderland