Klacht: Verkeerd programma betaald terugkijken

op 08 mei 2017 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste RTL 4,

Ik wilde via programma gemist op de TV het programma it takes 2 terugkijken. Na aankoop van dit programma start ik het programma. Tot mijn grote teleurstelling wordt het programma ‘ontvoerd’ afgespeeld. Als titel staat er duidelijk it takes 2 aflevering 2 bij. Er staat dus een verkeerd programma onder een verkeerde titel!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer hier iets aan gedaan wordt. Ik heb nu betaald voor een programma wat ik niet wil kijken. De aflevering van it takes 2 moet goed geplaatst worden. Ik wil of voor 10-05 it takes 2 terugkijken of mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MBuijs1