Klacht: Verkeerd pakket, onvriendelijke medewerker

op 28 augustus 2017 over OVstore.nl in de categorie Producten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een klok besteld, nou heb ik alleen een batterijhouder gekregen. Een aantal keer gebeld, kreeg ze niet te pakken, vandaag eindelijk telefonisch contact gekregen met een hele onvriendelijke man die amper Nederlands sprak. Hij zei dat we dat pakket terug moeten sturen (en pakket kosten betalen) en dan ons geld of een nieuw pakket zouden krijgen. Op internet gelezen maar veel mensen krijgen helemaal niks. Aangegeven dat we eerst de klok of het geld willen omdat we anders waarschijnlijk niks zouden krijgen. Meneer bleef maar dreigen met politie dat hij die zou bellen etc (voor niks) uiteindelijk moeten we maar een advocaat inhuren zegt hij en verbreekt hij de verbinding

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over OVstore.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over OVstore.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Anoniem196