Klacht: verkeerd bezorgd

op 12 juli 2017 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er wordt aangebeld door post.nl. Een pakje voor me. Ik woon in een flat, dus ik wacht bij de deur van mijn appartement. Het duurde nogal lang dus ben ik via track & trace op internet gaan kijken. Blijkt het bij mijn buren te zijn afgeleverd met de mededeling dat ik niet thuis was. Ik had nota bene mijn stem laten horen via de huistelefoon. Dan maar klagen bij post.nl. Via de chat. Duurt heel lang voor iemand zich meldt. En dan kan hij niet lezen wat ik tik, omdat ik Microsoft Edge gebruik. Te gek voor woorden.

Gewenste Oplossing:

Als die bezorger flink op zijn vingers wordt getikt. Is volgens mij een lui iemand die snel van de pakketjes af wil.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

PostNL

Heeft op 12 juli 2017 om 13:01 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer Guijs,

Hartelijk bedankt voor uw bericht. Het spijt me dat u niet tevreden bent over de pakketbezorging. Mijn excuses hiervoor.

Aan de hand van mijn administratie heb ik het chatgesprek terug kunnen lezen en zie ik dat mijn collega u uitleg heeft gegeven en een klacht heeft opgemaakt om dit met de bezorger te laten bespreken om dit bij toekomstige pakketten weer correct te laten verlopen.

Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft over PostNL dan kunt u ook altijd terecht bij onze Klantenservice; http://www.postnl.nl/klantenservice/

Met vriendelijke groet,
PostNL

Heeft op 22 juli 2017 om 16:08 geantwoord

Ik wil graag weten hoe het gesprek is verlopen.

Alle klachten die gemeld zijn door john4711