Klacht: Verkeerd artikel

HAYEM op 01 september 2021 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer mevrouw,

Ik had een tijdje terug Tommy broek van jullie besteld en die heb ik ook meteen terug gestuurd. Na een tijdje kreeg ik een mail dat jullie een ander broek hebben ontvangen terwijl dat niet zo is, want ik heb de broek netjes geretourneerd wat ik gekregen had. Ik wil dat dit snel opgelost wordt, of het in jullie magazijn is iets verkeerds gegaan of onderweg, dat is niet mijn probleem. Ik wil dat dit snel opgelost wordt en dat mijn bedrag komt te vervallen. Ik heb al de eerste betalingsherinnering gekregen en ik ga niet voor iets betalen wat ik terug heb gestuurd.

Gewenste Oplossing:

Als mijn bedrag komt te vervallen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door HAYEM