Klacht: verbouwing tijdens openings tijden

op 03 mei 2016 over Action in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

kom ik vanmiddag met mijn bejaarde moeder bij de action in Oss
Zijn ze de winkel aan het verbouwen.
Je kunt er nergens door,niets vinden.Dit is voor mijn bejaarde moeder en voor mij niet prettig winkelen Voor het personeel is dit natuurlijk ook niet prettig Deze moeten het gemopper van al die klanten maar aanhoren.

Gewenste Oplossing:

Gewoon een dag dicht op tijd aangeven

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Action

Bericht van Action

1 jaar geleden - Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw bericht. Uw klacht zal via deze website niet in behandeling genomen worden. Wij verzoeken u hierbij het bericht rechtstreeks naar Action te sturen. Voor de mogelijkheden om in contact te komen met ons, verwijzen wij u graag naar onze website met de contactgegevens: https://www.action.nl/over-action/klanten-service/. Met vriendelijke groet, Team Webcare Action

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Action nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door anetmulders