Klacht: Verbinding server steeds verbroken

op 10 oktober 2017 over EA Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kan mijn futteam samenstellen, de wedstrijd spelen en na het laatste fluitsignaal loopt hij al 6 of 7x op rij vast, waardoor ik mijn munten niet krijg en ik dus van alles misloop. De wedstrijd telt steeds als een nederlaag. Hij geeft aan dat hij geen contact kan maken met de ea servers, maar dat steeds pas na het einde van de wedstrijd???

Gewenste Oplossing:

Een paar pakketjes ter compensatie en in het vervolg geen vastlopen meer na de wedstrijd

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EA Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EA Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door uillie_beckham