Klacht: Verbannen om niks!!

op 21 mei 2016 over Rockstar Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben voor de tweede keer in twee weken verbannen van GTA online. Ik heb NIKS gedaan wat tegen hun richtlijnen was. Ik heb al twee keer een bericht gestuurd en het enige antwoord wat ik krijg is zon standaard antwoord. Ik heb nog gezegd dat ik een duidelijk antwoord wil, maar nee hoor. Er zijn heel veel niet-hackers/modders die gewoon verbannen worden om niks. En de echte hackers, die kunnen gewoon blijven spelen.
Het is een Amerikaans bedrijf, ze spreken dus geen Nederlands als U deze klacht gaat melden.

Gewenste Oplossing:

Dat ik en alle niet-hackers niet meer verbannen worden en dat dit ongedaan gemaakt wordt. En dat ze hun hackers-herken systeem aanpassen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rockstar Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rockstar Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Martin