Klacht: verandering email addres

op 18 maart 2020 over Epic Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik wil mijn 2FA verificeren alleen ik krijg geen email binnen op mijn acount dus ik was van plan om mijn email te wijzigen naar een ander email ik deed dit maar er staat nu dat er een securiti code naar me oude email waar ik niks op binnen krijg gestuurd dus ik kan nu geen nieuw email instellen help mij alstublieft.

Gewenste Oplossing:

leuke games

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Epic Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Epic Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door tristen.hoi