Klacht: ver kierde smak

op 18 september 2018 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik hat een bestelling ge dan samen met mijn vrienden ik hat bestelt ik woe grag vanelj mielk siek in een bik mek in ik krieg mijn besteling in wij gingen weg ik ik kom aan du water kant want wu ginen vissen in mijn bestelign was niet just ik krieg ard bij in dat vint ik Zoë vies dus hat Gien drinken bij mijn bestelling aas het waren

Gewenste Oplossing:

Of ik mij besteling ofer kan doen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Martijn Houben