Klacht: Vele producten uit het assortiment

op 25 juni 2016 over Vomar in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heel vervelend dat Vomar 500 producten uit de schappen haalt. Ik begin steeds meer mis te grijpen. Wilt dat ik bij de concurent mn boodschappen ga doen? Voorbeeld;Talipa file gemarineerd, gemarineerde kipreepjes, conimex wokolie, koekjes, markant korrel thee, zalm snippers.

Gewenste Oplossing:

Als de producten weer terug komen natuurlijk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vomar

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vomar nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door niet v toepassing