Klacht: Veel vers produkten vooral vis en groenten voor gesneden over datum

op 26 augustus 2017 over Vomar in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De laatste tijd , komt ik bij de vomar Laagzijde Schagen en Vomar Waldervaart producten in het vak over datum haal ze er meestal uit en geef ze aan een medewerker maar als dit week naar week gebeurd vooral met verse vis is dit echt niet goed ik hoop dat hier een keer meer aandacht aan besteed kan worden.

Gewenste Oplossing:

Als er echt wat aan gedaan gaat worden

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vomar

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vomar nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gooio