Klacht: veel te veel betaald voor een slot

op 28 september 2017 over Keyservice Nederland in de categorie Servicediensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 1 july is er bij mij ingebroken, ik heb het nummer van keyservice nederland gebeld. Er kwamen 2 heren langs om een slot er in te zetten met voorrijkosten en nacht toeslag en weekend toeslag, heb ik euro 1852,51 betaald. Later toen de politie kwam, heb ik aangifte tegen deze heren gedaan. Ik heb nooit meer iets vernomen, Graag u hulp in deze zaak

Gewenste Oplossing:

Graag wil ik voor het slot betalen , 250, euro met toeslagen en btw, dat lijkt mij redelijk en de rest van het bedrag terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Keyservice Nederland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Keyservice Nederland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Eliza12