Klacht: Veel te lang wachten op je spullen

op 22 juli 2019 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil mijn klacht indienen, want mijn bestelling een week geleden geplaatst en nog steeds staat het in de behandeling als ik op mijn akount kijk , kreeg geen mail dat het nog even kan duren, bel ik ze op met de vraag waneer het bezorgd wordt , krijg ik doodleuk te horen dat ze he5 niet weten, zwaar onbeschoft en ga dus noooooit meer wat bij de zalando bestellen, heeeel slecht !!!!!

Gewenste Oplossing:

Mijn spullen op tijd bezorgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]