Klacht: Veel t veel betaald

Harrybar op 06 december 2021 over All-Round Service in de categorie Loodgieters

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ook was de service uitstekend – een elektriciën kwam binnen 2 uur van het melden van mijn probleem – en ook heeft de goeie man het probleem snel opgelost en dat om een zeer late tijdstip, vond ik €2498,04 voor niet meer dan één uur een fors bedrag. Ik werd verzekerd dat de rekening bij mijn opstal verzekering kan worden gedeclareerd maar ik wacht nog steeds op de werkbon!

Gewenste Oplossing:

Restitutie van een deel van het betaalde bedrag zodat een fatsoenlijk bedrag wordt betaald.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over All-Round Service

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over All-Round Service nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Harrybar